Altijd een voorsprong op de markt.

Ille is een innovatief familiebedrijf uit Altenstadt (Hessen), dat met een enorme vaart aan vooruitgang boekt. Toewijding en plezier in het werk zijn bij ons ontzettend belangrijk. Onze bedrijfscultuur beperkt zich niet alleen tot onze medewerkers, maar wordt ook door de directie actief in de praktijk omgezet. Ons succesrecept: marktbepalende producten van wereldklasse, een uitgebreid internationaal distributienetwerk en een montage- leverings- en onderhoudsservice, die qua flexibiliteit, vriendelijkheid en snelheid zijn gelijke in deze branche nog niet heeft gevonden.

Omzetontwikkeling van de Ille Gruppe

Veel bedrijfspartners hebben wij al weten te overtuigen van ons concept. De omzetontwikkeling van Ille in de laatste jaren maakt indruk. Een gestage, gezonde groei is het resultaat.
81 Mio €

omzet
Ille groep
in 2018

De eisen worden hoger. Ille groeit mee.

Met 29 servicevestigingen in Europa en 40.000 klanten groeien wij elk jaar organisch zo’n 10 %. Daardoor is Ille niet alleen een pionier, maar ook marktleider in de hygiënebranche. Dat is voor ons echter geen reden om comfortabel achterover te leunen. Wij blijven ons ook in de toekomst richten op koersbepalende producten en perfecte service in combinatie met een dynamische groeistrategie, waardoor wij ons aanbod nationaal en internationaal voortdurend verder kunnen ontwikkelen.
 
 

Ons team. Onze trots.

Voor de perfecte service hebben we ook perfecte medewerkers nodig. Deze groeien mee met ons bedrijf. Wij zijn tros op de hele ploeg.