Ille – Daar wil ik werken!

Ille is een dynamisch familiebedrijf en biedt toegewijde en doelgerichte medewerkers uitdagende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Doordat we voortdurend verder groeien, zoeken we geregeld medewerkers voor uiteenlopende afdelingen. In de verkoop, in de logistiek, of op de commerciële afdeling – wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. 
467

fantastische medewerkers

Kom ons
team versterken

Lijkt het u leuk in ons team te werken? We kijken uit naar uw sollicitatie. U kunt zich verheugen op een vaste baan met echte perspectieven. Dus, waar wacht u nog op?
 

Buitendienst
Verkoop

TAAKBESCHRIJVING

Is actieve verkoop echt iets voor u? Gaat u graag langs bij geïnteresseerden en kunt u mensen overtuigen met goede argumenten? Kom dan bij ons Verkoopteam. U kunt zelfstandig werken en wij belonen uw prestaties.

TAAKBESCHRIJVING

Als magazijnmedewerker werkt u bij ons in een interessante werkomgeving. Tot het takenpakket behoren het klaarmaken van bestellingen, het laden van voertuigen, de opslag van goederen en het onderhoud van het magazijn.
 

Magazijnmedewerker

 

Servicemonteur

taakbeschijving

Als servicemonteur bent u verantwoordelijk voor de montage van onze dispensers en voor het leveren aan onze klanten in de gastronomie, industrie, handel en gemeenten. Een vrachtwagenrijbewijs C is vereist.